↑ Повернутись > Кормові компоненти

Друкувати Страница

Глюкоза (декстроза) кристалічна

Глюкоза — моносахарид, отриманий гідролізом крохмалю з використанням кислот або ферментів. Завжди містить, крім декстрози, змінне співвідношення ди, три- та інших полісахаридів (мальтозу, мальтотриозу і т.ін.), містить не менше 20 % цукру у перерахунку на суху декстрозу. Глюкоза у природі зустрічається у фруктах та меді. У рівних долях з фруктозою глюкоза утворює інвертний цукор.

Декстроза (хімічно чиста глюкоза) — це білий кристалічний порошок. Застосовується у харчовій та фармацевтичній промисловості.glukose

За несколько часов до высадки цыплят поилки наполняют теплой водой (25-27°С), в которую добавлены глюкоза и аскорбиновая кислота (50г глюкозы и 2г аскорбиновой кислоты на 1 л воды). Эта мера предупреждает развитие в кишечнике гнилостных процессов и способствует размножению молочнокислых бактерий.

Постоянная ссылка на это сообщение: http://ukrfeed.com.ua/?page_id=427