↑ Повернутись > Кормові компоненти

Друкувати Страница

Антиоксиданти

Суміші антиоксидантів можуть запобігти ліпідному окисленню у всіх типах комбікормів і захистити їх від псування.

Окислення — це основна причина процесу псування жирів і масел, а також кормів на основі ліпідів. Процес окислення приводить до зниження кормової цінності і може привести до погіршення здоров’я тварин. Використання антиоксидантів є однією з найбільш ефективних стратегій захисту чутливих поживних речовин.

Антиоксиданти для еффективного кормовиробництва:

  • Хадокс (Голандія, 125г на т корму)
  • Локсідан ТД100 (Німеччина, 100г на т корму)

 

Постоянная ссылка на это сообщение: http://ukrfeed.com.ua/?page_id=319