↑ Повернутись > Кормові компоненти

Друкувати Страница

Амінокислоти

Незамінні амінокислоти в тваринництві.

Постоянная ссылка на это сообщение: http://ukrfeed.com.ua/?page_id=40

DL-метіонін

Метіонін — моноамінокарбонова сірковмісна незамінна амінокислота. Використовується організмом як джерело сірки, а також для регуляції жирового й білкового обмінів. Бере участь в утворенні серину, цистину й холіну, необхідний для росту й розмноження еритроцитів, формування пера у птиці, перешкоджає жировому переродженню печінки. При зміні пера в несучок різко зростає потреба в метіоніні. При недостачі метіоніну в …

Читати далі »

L-валін

Валин является аминокислотой с разветвленной цепью (BCAA), как изолейцин и лейцин. Как лизин, треонин, метионин и триптофан, валин является важным и незаменимым элементом питания для свиней и птицы, и она должно задаваться через корм, поскольку не может быть синтезирована в организме животных. В европейских нормах кормления поросят, валин является пятой лимитирующей аминокислотой, и ее, как …

Читати далі »

L-лізин моногідрохлорид

Амінокислота, що входить до складу білків, є критично незамінною в раціонах сільськогосподарських тварин. Введення в раціон лізину в достатній кількості підвищує використання організмом тварини інших амінокислот (на 20 – 30%), що у свою чергу дозволяє обходитися без білків тваринного походження, зберігаючи ті ж показники росту, і більш економічно використати корми рослинного походження. Також це дає …

Читати далі »

L-треонін

L-Треонін служить структурним елементом і входить до складу більших молекул пептидів і білків. Метаболічна роль треоніну різноманітна й дозволяє йому брати участь у синтезі білків кістякових м’язів, травних ферментів, імунних білків, синтезі гліцерину й енергетичному обміні. Досвіди, проведені на свинях, показали, що з віком у крові свиней відбуваються істотні зміни концентрації окремих метаболітів. L-Треонін — …

Читати далі »

L-триптофан

Содержание  действующего вещества – L- триптофана-(альфа-амино-бета -индолилпропионовой кислоты) составляет не менее 98,0 % Получают продукт путем микробиологического синтеза. Триптофан практически полностью усваивается организмом, всасываясь в тонком отделе кишечника. Биологическая роль триптофана связана с тем, что он входит в структурные и функциональные белки. Триптофан участвует в синтезе пиридиннуклеотидов, миоглобина, серотонина и меланина, витамина В5 и др. …

Читати далі »