70,00 ₴
Опис
Лактоза – молочний цукор, виготовлений із сичужної сироватки, із солодкістю в чотири рази меншою ніж сахароза. Застосовується в хлібобулочній, кондитерській, кормовій, молочній і м’ясній промисловості, а також в харчових концентратах.
Вміст жиру в сухій речовині: не більше 0,1% Вміст протеїну в сухій речовині: макс. 0,3% Білий порошок без запаху з солодким смаком, добре розчинний у воді. Лактоза в кормовій промисловості — незамінне джерело енергії для поросят, яке характеризується не тільки легким засвоюванням, але й діє як поживне середовище для корисних молочнокислих бактерій.
Додавання кормових компонентів, що містять лактозу, сприяє легкому переходу поросят і телят від молока до сухої годівлі, забезпечує кращі прирости упродовж всього стартового періоду.